به گزارش خبرنگار اجتماعی قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در رساله ذهبیه فرمودهاند: کسی که می خواهد فراموشیش کم شود باید هر روز سه قطعه زنجبیل آغشته به عسل میل کند و خوردن کشمش به هنگام صبح به صورت ناشتا حافظه را تقویت می کند.
وقتی ویتامین "ث" در بدن کم شود، رسوبات و مایعات بدن زیاد می شود، به قول قدیمی ها رطوبت بر مزاج غلبه می کند، اعصاب را سستی و رکود فرا می گیرد و قدرت مغز و حافظه کم می شود.
برای کاهش دادن مایعات و سوزاندن رسوبات علاوه بر ویتامین "ث"، موادی لازم است که اعصاب را تحریک و حرارت بدن را زیاد کند و زنجبیل آغشته به عسل این خدمت را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد.
زنجبیل گرم و خشک، محرک و برای سوء هاضمه و بیماری های ریوی و فالج ( سست و بیکار شدن عضوی از بدن) مفید است و همینطور برای سرماخوردگی، قولنج، نفخ معده و تقویت حافظه سودمند است.
بیشتر بخوانید: علت پیدا شدن سنگ کلیه و مثانه چیست؟
کشمش در تحریک اعصاب، تقویت آن ها و تحکیم عضلات بسیار موثر است.
در کشمش، آهک، منیزیم، آهن، منگنز، پتاسیم، کلر، اسید فسفریک و مقدار زیادی قند دیده می شود که بیشتر آن ها غذای مستقیم مغز و اعصاب محسوب می شود، کشمش مزاج را نرم می کند، خون را صاف می کند، روح را نشاط می دهد، اعصاب را بیدار می کند و در عین حال آرامش بخش است.
انتهای پیام/
نظر شما